joi , iunie 20 2019
Home / Rezumate / Povestea noastra / Povestea Noastra Episodul 62 Rezumat

Povestea Noastra Episodul 62 Rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc „Povestea noastra” Episodul 62 . Serialul „Povestea noastra” este difuzat de luni pănâ vineri pe Kanal D.

Când Elibol și Barıș se îndreaptă spre Tekirdag, viața nu este ușoară pentru ei. Barıș și Filiz se luptă cu minibolii în timp ce încearcă să depășească dificultățile. Copiii sunt grav influențați de experiențele lor și sunt foarte greu de calmat. Baris începe un joc interesant pentru a le readuce la normal. Datorită jocului care funcționează la început, totul va fi bine pentru o perioadă scurtă de timp. În momentul în care sunt epuizați de data aceasta, fiul lui Zihni Ersin iese.

Ersin este un tânăr dulce care a fost bogat la o vârstă fragedă. Totul este prea bun pentru a fi adevărat pentru ei. Între timp, în Istanbul, Murtaza o caută  pe Fikri, și este evident că nu va renunța cu ușurință. Tufan, Cicek și Cemil, în timp ce încearcă să scape de Murtaza, numele cel mai disperat de a fi un nume surprinzător crește la imatele lor. Odată ce planurile sunt complete, totul va fi din nou mai mic.